Preview Mode Links will not work in preview mode

Outsiders

Nov 29, 2019

Etherianer och Bitcoinare har till stor del blivit “vi och dem” i en allt mer polariserad kryptovärld, men behöver det verkligen vara så? Denna vecka får vi återigen höra ett varmt välkomnat inspel från the Whitepaper Knight Eric Wall när han och Outsiders infiltrerar slaget mellan Ethereum och Bitcoin.


Nov 22, 2019

Vad talar för råvaror just nu och hur har de tett sig när det kommer till krig, cykler och inflation. I veckans avsnitt går investerarna Anna Svahn och Mikael Syding igenom det senaste från råvaruvärlden och återkopplar till historiska händelser och perioder. 

Är det läge för råvaror? Missar du cykeln...


Nov 15, 2019

Utrikeskorrespondenten och jetlag-geniet Anna Svahn har varit på innovationshuben LA Summit och bjuder på investeringsrelaterade insikter därifrån tillsammans med svampentusiasten Karl-Mikael Syding. Har UBER:s karismatiske VD vunnit över Anna? Förstår Ray Dalio bitcoin? Är svamp svaret på livets gåtor? Det...


Nov 8, 2019

Brev har till stor del ersatts av digital kommunikation och vi använder appar för att hitta våra framtida partners, men kommer bitcoin eller någon annan kryptovaluta ersätta guld som store of value? 

 

Det här och mycket mer kan ni höra om i veckans avsnitt av Outsiders när Anna Svahn och Karl-Mikael Syding...


Nov 1, 2019

Du har inte hört det sista från Outsiders när det kommer till Guld. I veckans avsnitt går Anna Svahn och Karl-Mikael Syding in på ämnen som guldinflation, guldgruvbolag, raffinaderier och streaming. Vi går även in på några tidigare nämnda innehav som Gran Colombia Gold. Allt det här och mer, som du kan se i...