Preview Mode Links will not work in preview mode

Outsiders

Aug 30, 2019

Investerarna Anna Svahn och Karl-Mikael Syding diskuterar denna vecka bombsäkra alternativ på oroliga marknader. Några av ämnena som tas upp är noteringen av We Work, eller the WE company som det bytt namn till, de tilltagande kravallerna i Hong Kong, valutornas konung Thai Baht, guld, Burning Man och Gotland.


Aug 23, 2019

Anna Svahn går igenom spillrorna av Karl-Mikael Sydings portfölj efter två av de värsta dagarna någonsin i hennes förvaltning. Hur stor andel guld har det egentligen blivit? Är det 15% eller 50%? Och har Anna verkligen koll på vad portföljen innehåller, om den nu ens existerar överhuvudtaget. Veckans avsnitt...


Aug 16, 2019

I veckans avsnitt bjuder Anna Svahn och Karl-Mikael Syding på valutafest. Hur ser valutornas framtid ut? Vad blir valutorna egentligen svaga mot om alla devalverar samtidigt? Och är guld verkligen svaret på alla finansiella kriser? Det här och mycket mer i avsnitt 78 av Outsiders.

  • 00:00 - Intro
  • 04:14 - Devalvering


Aug 9, 2019

Anna Svahn och Karl-Mikael Syding tar fram paletten och målar upp en bild av det befintliga makroläget. Visar oljepriset att vi är påväg in i en recession? Kommer Xi och Donald sluta bråka? Är vi lyckligt ovetande kalkoner månader bort från från slakt? Det här och mer i avsnitt 77 av Outsiders.

  • 00:00 -...


Aug 2, 2019

Ett efterlängtat avsnitt där Anna Svahn och Karl-Mikael Syding går igenom historiens största bedrägeri, nämligen minusräntan och dess effekt på våra investeringar och kanske framför allt våra pensioner. Är det för sjukt för att vara sant? Kommer delar av pensionskapitalet på sikt ligga i statsobligationer...