Preview Mode Links will not work in preview mode

Outsiders

Aug 30, 2018

I veckans avsnitt av Outsiders diskuterar Anna Svahn och Karl-Mikael Syding valutor och valutaeffekter. Svenska kronan är svagare än någonsin och Anna lägger en stor del av ansvaret på Riksbanken och överväger att ta över Ingves roll som riksbankschef. 

Dessutom diskuterar Syding och Svahn om någonting är...


Aug 23, 2018

Anna Svahn är arg efter att ha lyssnat på en podcast där gästen menade att omsättningstillväxt var viktigare resultat och sa att den nuvarande bullmarknaden började först efter valet 2016 i USA och jämför med ponzi scheme. Dessutom har paret Syding och Svahn gjort valkompassen och diskuterar resultatet. Vad...


Aug 17, 2018

I avsnitt 26 av Outsiders går Anna Svahn och Karl-Mikael Syding igenom ett aktiecase som de tror på - Spotify. De diskuterar konkurrensen från Tencent och Apple Music, önskade features och vad de tror om framtiden för bolaget.


Aug 9, 2018

I veckans avsnitt av Outsiders pratar Anna Svahn och Karl-Mikael Syding om inflation och minusränta. Anna ifrågasätter varför inflation kallas bra för export och Micke undrar varför vi har så stort förtroende för Riksbanken när vi inte har det för andra politiker.


Aug 3, 2018

I veckans avsnitt diskuterar Syding och Svahn morot och piska vid investeringar. Anna hade läst om föräldrar som inte satte på wifi förrän deras tonåringar hade gått 10 000 steg och började funderade på incitament. Micke berättar att Warren Buffett har sagt att just incitament är det kraftfullaste verktyget...